Reparatie & vervanging

Ook voor reparatie of het vervangen van bestaande onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van het defecte model vervaardigen wij een nieuw of gerepareerd onderdeel. Samen met u zoeken we naar een passende oplossing.

Materialen

Wij verspanen voornamelijk metalen, maar ook kunststoffen worden met de grootst mogelijke precisie bewerkt. Onze jarenlange ervaring in combinatie met ons moderne machinepark staan garant voor een puntgaaf eindresultaat.

Al meer dan 25 jaar actief

Al meer dan 25 jaar is Hempenius Metaalbewerking uw toeleverancier voor alle CNC draai- en freeswerk. Of u nu op zoek bent naar enkelstuks of seriematig: Hempenius levert u draai- en freeswerk van topkwaliteit.

Met een klein team verzekeren wij u van korte lijnen en persoonlijk contact. U kunt bij ons al in de ontwikkelfase terecht en we denken dan ook graag met u mee voor het optimale resultaat. Wij hebben een sterk specialisme in de productie van spuit- en gietmallen ontwikkeld.

Duurzaam

Hempenius Metaalbewerking heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo werken wij o.a. met boerderijstroom: stroom die voor de volle 100% wordt opgewekt uit windmolens en zonne-energie. 

Verzenden & VErlichting

Tevens maken wij gebruik van recyclebare dozen voor de verzending en maken we vanzelfsprekend gebruik van LED-verlichting. 

Impressie van ons bedrijf?

Bekijk dan nu onze bedrijfsvideo.

Daarom kiest u voor Hempenius Metaalbewerking

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Laagdrempelig en persoonlijk
  • Eerlijke prijzen
  • Altijd een oplossing op maat